Hei igjen

Avokat Egil Malm, Narvik vil nå sende inn en Skjønnsbegjering til Senja tingrett, hvor han prosserderer på innløsning til 25 ganger festeavgift.

Dette blir sendt på mandag da fristen for de som var i gruppen 2016 er 15. januar. For AHB er det ingen i denne gruppen, men i Bjørnfjell er det 4-5 stykker, og pr. idag er det allerede flere som har sagt ja til å være med.

Det er ønskelig at tomtefestere som har fått tilbud i gruppene 2017, 18 og 19 også blir med i denne begjæringen fra starten av.

Jeg har tidligere fått tilsendt mange kontrakter fra festere som ønsker å være med i en sak mot Statskog.

For nå å komme igang ber jeg om at de som vil være fra starten av  bekrefter det i en epost til meg, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Denne må inneholde gnr. og bnr og festenr.  Da jeg allerede har endel kontrakter vil vi komme tilbake med om alle må sende inn kontrakter. Dersom det er noen som har kontrakter hvor det under festetid avviker fra teksten, 80 år med rett til forlengelse .... , ber jeg om at disse vedlegges.

Advokat Malm, og vi som har jobbet med saken og fulgt med i de saker som har vært, mener vi har en god sak som det er vert å få prøvd rettslig.

Ønskes mere opplysninger er mitt tlfnr. 92638577

Med vennlig hilsen

Ivar Foshaug, leder AHB

 

 

 

 

 

 Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

Altevatn Hytte og Båteierforening

c/o Jørn Myrlund
Strokkenes 49
9350 Sjøvegan

Tlf: 90923370

Annonsører:


Pb.42 - 9365 BARDU
Sentralbord 47923980
www.villmarkstur.net


Webløsning ©2014-10 av Web Norge